uw mobiliteit onze zorg

Vacature begeleid(st)er zorgboerderij en (fietsen)werkplaats

Tijd: 19 -24 uur per week.

 

Bepaalde periode: 1 oktober 2019 t/m 1 maart 2020.

 

Werkdagen:
Maandag en dinsdag: 8:00 t/m 16:30 uur
Donderdagmorgen: 8:00 t/m 12:00 uur
Vrijdagmorgen (ambulant): 8:00 t/m 12:00 uur


Mogelijkheden na dit contract voor minimaal 4 uur per week (ambulante begeleiding).


Achtergrond:

- In opleiding of een afgeronde opleiding binnen het sociale domein zoals sociaal pedagogische hulpverlening of pedagogisch werk (MBO-4 of HBO niveau);
- Beschikt over een rijbewijs B; 
- Beschikt over verslaggevingsvaardigheden op het gebied van zorgplannen en evaluaties schrijven;
- Affiniteit met techniek.


Wij bieden op onze leer-,/werk- en zorgboerderij dagbesteding en ambulante begeleiding aan mensen met uiteenlopende beperkingen. Tevens vervaardigen wij in ons bedrijf aangepaste revalidatievoorzieningen. Wij zijn op zoek naar een man/vrouw, die onze mensen, zowel individueel als in groepsverband, kan gaan begeleiden in het uitvoeren van een zinvolle dagbesteding. Die tevens in staat is om mensen te begeleiden in het aanleren van diverse alledaagse en/of technische vaardigheden.

Wij kenmerken ons door onze persoonlijke aanpak. Korte lijnen naar de betrokkenen rondom de (zorg)mensen en het bieden van een uniek persoonlijk dagprogramma. Hierbij valt onder andere te denken aan activiteiten en werkzaamheden in onze ontmoetingsruimte of in onze hout-, fiets- en/of autowerkplaats.

Wij dagen jou uit om met empathie voor onze medemens een zinvolle dagbesteding en/of mogelijkheden tot werk te creëren. Ben jij die unieke duizendpoot, die van aanpakken houdt en een verantwoordelijkheidsgevoel heeft, solliciteer dan op basis van een motivatiebrief en CV per mail of per post voor 1 augustus 2019.

Salariëring op basis van CAO Gehandicaptenzorg.