USVA Accessoires voor je fiets
USVA Accessoires voor je fiets

Accessoires

Praktische oplossingen voor je fiets
Fietsendrager en stalling
Fietshoes en kar
Smartphone houder
Hometrainer en hondenspiraal

Accessoires

Ben je op zoek naar een fietshoes, fietskar of een andere accessoire? Of wil je eens iets verder de omgeving met de fiets verkennen? We hebben diverse oplossingen, ook om je fiets te vervoeren of te stallen. Hierbij een greep uit de mogelijkheden. Staat wat je zoekt er niet bij? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Fietsendrager

Praktische compacte fietsendrager verkrijgbaar in twee soorten:

  1. Voor een USVA comfort driewielligfiets en tweewielfiets
  2. Voor alleen een USVA comfort driewiel(lig)fiets of een ander merk driewielfiets

De voordelen van onze fietsendrager zijn:

  • Lichtgewicht
  • Makkelijke opklapbaar
  • Kantelbaar
  • Compact
  • De veiligheidssluitingen zijn met één hand te bedienen

Ook hierbij is maatwerk mogelijk. Zo hebben we oplossingen voor het monteren op een camper of caravan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Fietsenstalling

Zoek je een praktische fietsenstalling voor thuis? Eén waarbij eenvoudig je fiets in en uit de stalling kan halen? De stalling is voorzien van een gootje waar het voorwiel over heen loopt. Hij is weersbestending, afsluitbaar door middel van slot en niet vergunningsplichtig. De golfplaten van het dak zijn leverbaar in een drietal kleuren: antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6007 en zilvermetallic (RAL 7006).

Fietsenstalling

Fietshoes

Met de fietshoes kun je de fiets afdekken. Hij is gemaakt van water en winddicht materiaal, Door het soepele materiaal is hij eenvoudig over de fiets heen te trekken. Ook voor iemand met één handfunctie goed te doen. De rand is voorzien van een elastiek.

Fietshoes

Fietskar

Voor het meenemen van kinderen of huisdieren adviseren wij om een fietskar aan je driewielligfiets te koppelen. Een fietskar is winddicht, weersbestending en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een fijne manier om samen veilig onderweg te zijn.

Fietskar

Smartphone houder

Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig zijn smartphone als navigatie. Door een smartphone houder op de gewenste plek te monteren heb je overal toegang tot de informatie die jij wilt.

Smartphone houder

Hometrainer

Bij slecht weer toch je conditie op pijl houden en blijven fietsen? Binnen bewegen kan met onze USVA hometrainer. Door het achterframe op de hometrainer te plaatsen en één wiel op een weerstandsregelaar is binnen trainen eenvoudig.

Hometrainer

Hondenspiraal

Op je driewielligfiets monteren wij eenvoudig een ’dog ‘n roller’. Je kunt op deze manier je trouwe viervoeter veilig uitlaten.

Hondenspiraal
wave-image

Stel een vraag over de accessoires

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een fietshoes, fietskar of een andere accessoire? Of staat wat je zoekt er niet bij? Neem contact op voor de mogelijkheden.