USVA Maatwerk aanpassingen
USVA Maatwerk aanpassingen

Maatwerk aanpassingen

Aangepast op je mogelijkheden
Pedaal en voetsteun
Zitting en leuning
Versnellingen en bediening
Rem en stuur
Obesitas

Maatwerk aanpassingen op onze basis modellen

Al 30 jaar helpen we mensen die niet meer mobiel zijn, weer mobiel te worden. Dit doen we met innovatieve maatwerk voorzieningen. We geloven dat iedereen kan fietsen, met welke beperking dan ook. Als je maar kijkt naar de mogelijkheden! Dit betekent dan ook dat bij ons elke fiets maatwerk is en volledig voor jou ontworpen. Samen kijken we wat je nog wel kan.

Maatwerk aanpassingen

We werken vanuit een aantal basismodellen, bijvoorbeeld: de comfort driewielligfiets, comfort zitfiets, comfort zitfiets lage instap en de Glider (race) fiets. Vanuit die basis kijken we wat er aangepast moet worden voor jouw specifieke situatie. Is de basis niet geschikt? Geen probleem. Het komt ook voor dat we een compleet maatwerk aangepaste fiets ontwikkelen. Een voorbeeld is de kantelbike fiets of een fiets voor mensen met dwerggroei.

Hoe gaan we te werk?

In een vrijblijvende afspraak nemen we ruimschoots de tijd om je wensen door te nemen. Daarbij bespreken we de voor en nadelen van verschillende type fietsen en kun je vast voelen en beleven wat die mogelijkheden zijn. Na deze afspraak heb je een concreet beeld over wat je mogelijkheden zijn en welke kansen we zien om je te laten bewegen.

Maatwerk aanpassingen

Op de basis modellen zijn talloze maatwerk aanpassingen mogelijk om de fiets helemaal aan te passen aan je wensen en mogelijkheden. Enkele veelvoorkomende aanpassingen zijn:

wave-image

Meer weten over maatwerk aanpassingen?

Heb een vraag over een maatwerk aanpassing of wil je een fiets uitproberen? Kom langs voor een fietsbeleving! Zo krijg je de beste indruk om te beslissen of het bij je past.