Kampeerplekken
Kampeerplekken

Kampeerplekken

Ons groene kampeerterrein
Midden in de natuur
Uitzicht op de Sallandse Heuvelrug
Lekker rustig en stil
Dicht bij Avonturenpark Hellendoorn

Kamperen in de natuur

Zoek je een kampeerplek midden in de natuur? Vanaf onze acht kampeerplekken heb je een weids uitzicht op de Sallandse Heuvelrug. Je ervaart pas hoe mooi de plekken zijn als je achterop ons erf staat. We krijgen vaak van onze gasten terug dat het zo lekker rustig en stil is. Neem vooral je fiets of wandelschoenen mee en ontdek dit prachtige landschap.

Heb je een hond? Die mag mee. Ook voor kinderen is de ruimte op het erf, een fijne speelplek, maar ook het Avonturenpark Hellendoorn is op nog geen 2 kilometer afstand.

Prijzen

Je betaalt 15,00 per camper (twee personen) per nacht inclusief alle voorzieningen en toeristenbelasting. Je kunt ook overnachten op ons terrein met je tent, vouwwagen of caravan.

Extra personen:

Kinderen tot 12 jaar: 2,50 euro
Kinderen vanaf 12 jaar: 5,00 euro

Wat zit erbij in?

  • Elektra
  • Watertappunt
  • Lozen afvalwater en cassette toilet
  • Wifi verbinding
  • Toilet en douche
  • Afwasmogelijkheid in onze ontmoetingsruimte

Overnachten in een kleine boerderijkamer?

Bed and Breakfast

Je kunt bij ons overnachten in een kleine boerderijkamer. De kamer beschikt over twee éénpersoonsbedden en is geschikt voor 1-2 personen. Je hebt er televisie en een wifi verbinding. Het sanitair is grenzend aan de boerderijkamer.

Prijs: € 28,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt, alle voorzieningen en toeristenbelasting. Kinderen tot 12 jaar: helft van het geld.

Ontmoetingsruimte

Is het slecht weer of wil je gebruik maken van een grote keuken? Dat kan in onze ontmoetingsruimte een handige oplossing. Deze grote multifunctionele ruimte heeft een compleet ingerichte keuken (voorzien van oven, magnetron, industriële vaatwasser en kookplaat) en sanitair (2x toilet, 1x urinoir en douchemogelijkheid). Onze ruimte is geschikt voor 25-30 personen. Ook ideaal voor als je een familiedag of weekend wilt organiseren en een extra ruimte nodig hebt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

wave-image

Stel een vraag over onze kampeerplekken

Stel een vraag over onze kampeerplekken, onze bed and breakfast of de ontmoetingsruimte.