USVA fietsen service
USVA fietsen service

Service

Zorgeloos blijven genieten
Onderhoudscontract
Garantie
Verzekering
Terugkoopgarantieregeling

Service voor het onderhoud van je fiets

Een goed onderhouden driewielfiets zorgt dat fietsen aangenaam en plezierig blijft. In onze werkplaats onderhouden we de fietsen zodat jij zorgeloos van je fiets kunt blijven genieten. Niet in de buurt? Geen probleem. Met onze servicebus komen we bij je aan huis voor het uitvoeren van service, reparaties of een aanpassing. Ook hierbij is maatwerk-service mogelijk, afhankelijk van je behoeftes.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Een onderhoudscontract kost 197,50 euro (inclusief btw) per jaar. Hiervoor komen wij minimaal 2 keer per jaar voor preventief onderhoud. De vervangen onderdelen zijn uiteraard exclusief. Mocht je in de tussentijd toch te maken krijgen met een storing dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op.

Onderhoudscontract verlengen?

Het onderhoudscontract geldt steeds voor één jaar. Na elk jaar ontvang je een voorstel om het contract te verlengen. Na het overmaken van het bedrag ben je weer verzekerd van een jaar lang onderhoud aan je voorziening. Op de factuur staat ook beschreven wanneer en welke werkzaamheden we hebben uitgevoerd.

Garantie

Op je nieuwe voorziening zit een garantie periode van drie jaar op constructie en het frame. Op overige onderdelen zit een garantie van zes maanden.

Overige service

Wij denken graag in maatwerkoplossingen, dus ook op het gebied van een onderhoudscontract. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

(Ligfiets)verzekering

Je kunt bij ons voor alle voorzieningen een verzekering afsluiten. Je bent dan verzekert tegen schade en diefstal. Bij een schade meldt je dat bij ons en wij pakken het verder op. De kosten zijn 100 euro per voorziening per verzekering. Je betaalt 95 euro voor de verzekering en 5 euro aan kosten. Er geldt een eigen risico van 25 euro van het schadebedrag (dit geldt niet bij verhaalschade). Onze verzekering accepteert de door ons aangebracht AXA sloten. De verzekering wordt elk jaar opnieuw afgesloten.

Terugkoopgarantieregeling

Wij werken met een terugkoopgarantieregeling, op basis van een afschrijvingsregeling. Neem contact op voor de mogelijkheden.

wave-image

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over de service voor het onderhoud van je fiets of heb je een vraag over een verzekering of de terugkoopgarantieregeling? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.