uw mobiliteit onze zorg

Camperplekken

Camperplek

Een vijftal camperplekken aan de weg van Hellendoorn naar Luttenberg, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en Luttenberg.

 

Prijs: 12,50* euro per camper (twee personen) per nacht, inclusief alle voorzieningen en toeristenbelasting.

 

Wat zit erbij in?

  • Elektra
  • Watertappunt
  • Lozen afvalwater en cassette toilet
  • Wi-fi verbinding
  • Toilet en douche

 

Mini-camping
Overnachten op ons kampeerterrein met tent, vouwwagen of caravan. Prijs: 12,50* per tent, vouwwagen of caravan (twee personen) per nacht, inclusief alle voorzieningen en toeristenbelasting.

Bed and Breakfast
Overnachten in één van onze boerderijkamers. De kamers beschikken over twee éénpersoonsbedden. We hebben mogelijkheden van 2 tot 5 personen. Overal is wi-fi verbinding. Sanitair is op loopafstand. Prijs: € 27,50 per persoon per nacht, inclusief ontbijt, alle voorzieningen en toeristenbelasting. Kinderen tot 12 jaar: helft van het geld. 

In de omgeving...

Vanaf het terrein prachtige gezichten op de Sallandse Heuvelrug en Luttenberg, maar ook over vlakke en weidse landerijen. Onze locatie ligt op twee kilometer afstand van Avonturenpark Hellendoorn en biedt veel opties voor wandelen en fietsen. Voor de sportieve fietsers, u zit vanaf onze plek met een kilometer op de uitdagende ATB-route die over de gehele heuvelrug loopt.

Reserveren?
Bel met: 0548-374950 en/of stuur een e-mail naar: info@usva-bikes.com

 

* Tijdens Dauwpop bedraagt de prijs € 12,50 per persoon per nacht. Tijdens Dauwpop zijn we vol geboekt.