uw mobiliteit onze zorg

Camperplekken

Camperplek

Een tiental camperplekken aan de weg van Hellendoorn naar Luttenberg, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en Luttenberg. 

 

Prijs: € 15,= per camper (twee personen) per nacht inclusief alle voorzieningen en toeristenbelasting.

 

Wat zit erbij in?

  • Elektra
  • Watertappunt
  • Lozen afvalwater en cassette toilet
  • Wi-fi verbinding
  • Toilet en douche
  • Afwasmogelijkheid in onze ontmoetingsruimte

 

Mini-camping
Overnachten op ons kampeerterrein met tent, vouwwagen of caravan. Prijs: € 15,= per tent, vouwwagen of caravan (twee personen) per nacht inclusief alle voorzieningen en toeristenbelasting.

 

 Bed and Breakfast

Overnachten in onze boerderijkamer. De kamer beschikt over twee éénpersoonsbedden en is geschikt voor 1-2 personen. Overal is wi-fi verbinding. Sanitair is op loopafstand. Prijs: € 30,= per persoon per nacht inclusief ontbijt, alle voorzieningen en toeristenbelasting. Kinderen tot 12 jaar: helft van het geld. 

 

Ontmoetingsruimte

Sinds 2018 beschikken wij over een grote multifunctionele ruimte met een compleet ingerichte keuken (voorzien van oven, magnetron, industriële vaatwasser en kookplaat) en sanitair (2x toilet, 1x urinoir en douchemogelijkheid). Deze ruimte is geschikt voor 25-30 personen. Wil je een familiedag of weekend organiseren en deze ruimte erbij gebruiken? Dan kan natuurlijk. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

In de omgeving...
Vanaf het terrein prachtige gezichten op de Sallandse Heuvelrug en Luttenberg, maar ook over vlakke en weidse landerijen. Onze locatie ligt op twee kilometer afstand van Avonturenpark Hellendoorn en biedt veel opties voor wandelen en fietsen. Voor de sportieve fietsers: u zit vanaf onze plek met een kilometer op de uitdagende ATB-route die over de gehele heuvelrug loopt.

Reserveren?
Bel met: 0548-374950 en/of stuur een e-mail naar: info@usva-bikes.com.