uw mobiliteit onze zorg

Een klant aan het woord

Tijdens ons jubileum jaar kregen wij diverse berichten van onze klanten.

Het schrijven van de heer Oostra willen wij graag met jullie delen. 

‘Bij dezen wil ik iedereen, die betrokken is bij USVA, feliciteren met dit jubileum. Een fantastisch bedrijf met vele betrokken medewerkers waar altijd een positieve sfeer hangt.

USVA betekent erg veel voor mij. Ook denk ik terug aan de tijd dat ik een weg moest vinden in het omgaan met mijn dwarslaesie USVA heeft hierin een belangrijk aandeel gehad. Tijdens de fietskampen heb ik mede door jullie begeleiding menig dipje overwonnen en van mij weer een stabieler mens gemaakt. Jullie wisten mij op een positieve (en pedagogische) manier te motiveren en sterker te maken. Zodanig zelfs dat ik op een gegeven moment zelf in staat was een dagdeel zonder ondersteuning te fietsen. Ook was het altijd hartstikke gezellig met een drankje en lekker eten.

De driewielligfiets betekent veel voor mij, het geeft mij m’n mobiliteit, wat jullie ook goed beseffen. Dit blijkt vooral wanneer mijn fiets niet meer doet, wat hij moet doen. In overleg volgt er meestal een razendsnelle reparatie, zodat ik weer mobiel ben.

Ook dank namens mijn vrouw, want ik schijn een pesthumeur te hebben wanneer ik niet kan fietsen. Ik hoop nog lange tijd gebruik van jullie diensten te kunnen en mogen maken. Ik was van plan te komen maar moet er door omstandigheden (geen trieste) vanaf zie’. ….