uw mobiliteit onze zorg

Vacature Begeleid(st)er Dagbesteding Zorgboerderij en (fietsen)werkplaats

Wij zijn op zoek naar een Begeleid(st)er Dagbesteding Zorgboerderij en (fietsen)werkplaats voor:

Tijd: 16 uur per week.

Dagen: donderdag en vrijdag

Ingangsdatum: In overleg

Tijden: 8:00 uur t/m 17:00 uur

Schatting duur contract: 6 maanden (in verband opvang zieke collega)

Extra uren mogelijk tijdens het opvangen van vakanties (periode juli, augustus, september)

 

Achtergrond:

- In opleiding of een afgeronde opleiding binnen het sociale domein zoals sociaal pedagogische hulpverlening of pedagogisch werk (MBO-4 of HBO niveau)

- Beschikt over een rijbewijs B (wenselijk BE)

- Beschikt over verslaggevingsvaardigheden op het gebied van zorgplannen en evaluaties schrijven

- Affiniteit met techniek

 

Wij bieden op onze leer- werk- en zorgboerderij, dagbesteding en ambulante begeleiding aan mensen met uiteenlopende beperkingen. Tevens vervaardigheden wij in ons bedrijf aangepaste revalidatie voorzieningen. Wij zijn op zoek naar een man/vrouw, die onze mensen zowel individueel, als in groepsverband kan gaan begeleiden in het uitvoeren van een zinvolle dagbesteding. Die tevens in staat is, om mensen te begeleiden in het aanleren van diverse alledaagse en/of technische vaardigheden.

 

Wij kenmerken ons door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen naar de betrokkenen rondom de (zorg)mensen en bieden van een uniek persoonlijk dagprogramma. Hierbij valt onder andere te denken aan activiteiten en werkzaamheden in onze ontmoetingsruimte, of hout-, fiets- en/of autowerkplaats.

 

Wij dagen jou uit om met empathie voor onze medemens een zinvolle dagbesteding en/of mogelijkheden tot werk te creëren. Ben jij die unieke duizendpoot, die van aanpakken houdt en een verantwoordelijkheidsgevoel heeft, solliciteer dan op basis van een motivatiebrief en CV, per mail (info@usva-bikes.com) of per post.

 

Salaris op basis van CAO Gehandicaptenzorg.

 

Graag ontvangen wij jouw reactie voor 14 juni 2021.