uw mobiliteit onze zorg

Kerstmarkt 2016

Kerstmarkt 2016


Het winterse weer was ver te zoeken, maar de kerstsfeer zat erin. Zaterdag 10 december 2016 stonden wij voor het vijfde jaar op rij op een kerstmarkt! Een leuke gezamenlijke activiteit, waar we met z’n allen al maanden volop mee bezig waren.

Het dorpsplein in Holten was versiert met allerlei gezellige kraampjes, kerstversiering en een grote kerstboom. Wij waren gehuld in een rode kerst schorten met daarop de tekst: ‘Ho ho ho’.

Naast allerlei gemaakte houtenproducten, waaronder voederpalen, vogelhuisjes, insectenhotels en wollenkerstversiering (van onze eigen schapen) voor in de boom hadden we allemaal leesboeken verzameld. Een moeder had speciaal appeltaarten gebakken om te mogen verkopen voor de zorgboerderij. Stiekem hebben wij er eentje opgegeten! Het smaakte heerlijk! Een prachtig geschilderd koeienschilderij van één van de mensen werd verkocht.

Een regenachtige, maar gezellige dag waarop vele mensen onze kraam ook dit jaar weer wisten te vinden. Dank jullie wel voor alle hulp. Tot in 2017!